0 Košarica
0
Početna Savjeti i novosti 5 sastojaka koje čine Ge 132 plus među najjačima za imunitet

5 sastojaka koje čine Ge 132 plus među najjačima za bolji imunitet

23. travanj 2020.

Iz prirodne riznice izdvojeno je pet ključnih sastojaka za koje je dokazano da djeluju pozitivno na zdravlje čovjeka. Matična mliječ, reishi gljiva te ekstrakti iz voća i povrća poboljšavaju opće stanje organizma, jačaju imunitet te štite od mnogih bolesti. Svi ti sastojci nalaze se u dodatku prehrani pod imenom Ge 132 plus. 

Što je Ge 132 plus i kako djeluje?

ge132+natural

Ge 132 plus je dodatak prehrani, specijalna formula aktivnih sastojaka koji doprinose zdravlju cjelokupnog organizma. Pomno birani prirodni sastojci jačaju imunološki sustav, čuvajući ga i pripremajući ga za borbu s vanjskim čimbenicima.Svi sastojci djeluju antioksidativno odnosno sprječavaju djelovanje slobodnih radikala i usporavaju proces starenja organizma.

No najvažnije djelovanje dodatka prehrani Ge 132 plus je osnaživanje organizma u borbi protiv virusa, bakterija i gljivica te poticanje imunološke funkcije organizma. Stoga Ge 132 plus preporučujemo kod pada imuniteta, za zaštitu od infekcija, u stanjima psiho-fizičke iscrpljenosti te raznih bolesti. 

1. Matična mliječ

 

Matična liječ za snažan imunitet

 

O ljekovitosti matične mliječi govori se već od davnina. Matična mliječ, kao super proizvod pčela bogata je vitaminima, mineralima te ostalim tvarima koje oznažuju organizam. Nju vrlo često preporučujemo prije gripe i prehlade, kod čestih infekcija i opće slabosti organizma.

Matična mliječ snažno djeluje na imunološke stanice, daje snagu i energiju iscrpljenom organizmu. Preporučuje se kod mnogih bolesti i tegoba. Ge 132 plus u jednoj kapsuli sasdrži 160 mg matične mliječi.

2. Ljekovita gljiva Reishi

 

Reishi gljiva za dobar imunitet

 

Poznavatelji istočnjačke medicine reishi gljivu opisuju kao jak antioksidans koji se dugo koristi za poboljšanje zdravlja. I dokazano je da reishi gljiva potiče i jača aktivnost imunoloških stanica. Vrlo često se reishi koristi kod malignih oboljenja, tijekom i nakon kemoterapija kada je potrebno osnažiti iscrpljeni organizam.

Reishi gljiva poboljšava mentalne performanse, smanjuje umor i iscrpljenost. U proizvodu Ge 132 nalazi se 180 mg suhog ekstrakta ove gljive.

3. Resveratrol

Resveratrol za zdravlje srca i krvnih žila

Otkrivanjem resveratrola u crvenom vinu i bobičastom voću dalo je mnogo pozitivnih rezultata. Prije svega, stigla je potvrda da je čaša crnog vina dobra za zdravlje srca i krvnih žila i to upravo zahvaljujući resveratrolu. 

Resveratrol ima povoljan učinak na krvnožilni sustav, smanjuje kolesterol te sprječava arteriosklerozu. Također dokazano je njegovo djelovanje kod dijabetesa. Resveratrol usporava starenje organizma, doprinosi njegovoj vitalnosti i poboljšava opće zdravlje. U Ge 132 nalazi se resveratrol iz ekstrakta sjemenki grožđa, 100 mg.

4. Likopen

Likopen najjači antioksidans

Likopen je glavni "krivac" zašto su rajčice zdrave. On je moćan i jedan od najjačih antioksidanata koji čuvaju zdravlje i štite organizam od slobodnih radikala. Likopen štiti od pojave raka, a preporučuje se i muškarcima za zdravlje prostate. 

Istraživanja su pokazala da likopen ima povoljan učinak na zdravlje srca i krvnih žila koje čuva od oštećenja. Ge 132 kapsule sadrže 1,8 mg likopena. 

5. Sulforafan

Sulforafan iz brokule za snažan imunitet

Manje poznati sulforafan nalazi se u kupusnjačama (cvjetači, brokuli, prokulicama..). U Ge 132 plus izoliran je iz brokule. Za sulforafan potvrđeno je pozitivno djelovanje na organizam i zaštita od malignih oboljenja. Smatra se da su onima koji uzimaju ovaj sastojak šanse za obolijevanje od karcinoma dojke i želuca puno manje. 

Sulforafan povoljno djeluje na srce i krvne žile. Preporučuje se dijabetičarima za smanjenje posljedica bolesti dijabetesa. U preparatu Ge 132 nalazi se 25 mg ekstrakta brokule odnosno sulforafana.

Osnaži organizam Ge 132 kapsulama

Komentari
Želite ocijeniti i komentirati objavu?

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Drugi su komentirali…
Nema komentara. Budi prvi!
Newsletter
Primajte na mail besplatno savjete i obavijesti o akcijama
Klub vjernih kupaca
Učlanite se i ostvarite popust od minimalno 5% pri svakoj kupnji
Besplatno se učlani u klubSaznaj više o klubu