Početna Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori

P: Kako mogu naručiti proizvod?

O: Proizvod možete naručiti na www.ljekarne-prima-farmacia.hr. Za kupovinu proizvoda je potrebna registracija kao novog korisnika. Detaljan opis procesa naručivanja i kupovine su opisani u rubrici "Kako kupiti".

P: Kako se mogu registrirati i postati korisnik?

O: Za registraciju kao novi korisnik potrebno je upisati točne podatke koji se unose u sva označena polja u koja trebate upisati ime, prezime, adresu...Također, trebate izabrati korisničko ime i lozinku koja Vam je potrebna za registraciju i prilikom kupovine. Prilikom prijave imat ćete uvid u "Moj profil" u kojem su Vaši podaci te sve narudžbe.

P: Koji je minimalan iznos narudžbe?

O: Možete naručiti proizvode u bilo kojem iznosu. 

P: Želim vratiti kupljeni proizvod. U kojem roku mogu to učiniti i tko plaća troškove povrata?

O: Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, članak 72., st.1, Kupac ima pravo vratiti proizvod i to u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda. O tome nas treba obavijestiti pismenim putem na info@ljekarne-prima-farmacia.hr . Vraćeni proizvod mora biti u originalnoj ambalaži bez tragova oštećenja, nekorišten, neotvaran. Troškove povrata plaća Kupac.

P: Koja je cijena dostave?

O: Dostava je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 300 kuna, a za narudžbe vrijednosti do 300 kuna dostava se naplaćuje 30 kuna.

P: Kako je moguće platiti?

O: Na Ljekarne Prima Farmacia web trgovini moguće je platiti nalogom za plaćanje ( bilo direktno, bilo plaćanje preko usluge Internet bankarstva, bilo virmanom ) ili kreditnim karticama. Primamo Amex, Diners, MasterCard, Maestri i Visa kreditne kartice. Detaljno opisan postupak plaćanja se može naći u našim uvjetima kupnje.

P: Kako otkazati narudžbu?

O: Narudžbu je moguće otkazati u roku od 12 sati i to slanjem e-maila na info@ljekarne-prima-farmacia.hr a koji sadrži Vaše podatke i broj narudžbe. U tom slučaju otkazujemo plaćanje karticom ili vraćamo novac na Vaš račun ( ovisno o načinu plaćanja ).

P: U kojem se roku vrši isporuka?

O: Isporuka se vrši u roku od 1-3 radna dana. Raspored dostave za otoke možete pogledati ovdje.

P: Gdje isporučujete robu?

O: Isporuku vršimo samo unutar Republike Hrvatske.