0 Košarica
0
Kraj blagdana je idealno vrijeme za čišćenje organizma.

Kako započeti s čišćenjem organizma?

Izdašno razdoblje blagdana i dobre hrane gotovo je, vrijeme je za čišćenje organizma od toksina koje smo nakupili tijekom zime. Periodičko čišćenje organizma je neophodno kako bismo se riješili otpadnih tvari, obnovili energiju, smanjili proljetni umor, ojačali imunitet i održali kožu i kosu zdravom i lijepom.  
Kolagen je sastavni dio kože

Što je kolagen i koja je njegova uloga u organizmu?

Na koži se s godinama pojavljuju bore, postaje opuštenija i gubi čvrstoću. Razlog tomu je niska razina kolagena u organizmu koja se već nakon 25.-te godine smanjuje i uzrokuje starenje kože. Kolagen poboljšava izgled kože, zadržava mladolikost te održava tonus i elastičnost. Postoji li način kako ga nadomjestiti u organizmu? Saznajte!
Vodič za najbolje božićne poklone

Najbolje ideje za božićne poklone

Najdraži i najrazdraganiji period u godini nam se opako približava, a s njim već tradicionalno dolazi i hrpa upitnika nad našim glavama. Što pokloniti mami, tati, djevojci, dečku, ženi, mužu, djeci, baki, djedu? Mnogo je osoba koje od nas, u jednu ruku, i očekuju da će nešto dobiti. Pa, kakvi bismo mi to bili kada im ne bismo ispunili očekivanja.
Matična mliječ jedan je od zdravih proizvoda košnice

Kako se uzima matična mliječ?

Pčelinje košnice osim meda i peludi daju još jedan dragocjeni dar, a to je matična mliječ. Ona je prirodna tvar koja se tisućama godina koristi za očuvanje zdravlja i vitalnosti. Matičnu mliječ krasi bogatstvo hranjivih sastojaka koje pomažu ojačati imunitet i štititi organizam od kroničnih bolesti. Saznajte što je to matična mliječ i kod kojih bolesti pomaže.
Vitamini skupine B važni su kroz cijeli životni vijek

Kada nam trebaju vitamini B kompleksa?

Među najvažnijim vitaminima stoje i vitamini B kompleksa. Njihova funkcija u organizmu je višestruka, a najviše se uzimaju u slučaju stresa, umora, iscrpljenosti, nedostatka energije i za poboljšanje koncentracije i pamćenja. Pročitajte više o vitaminima B kompleksa i saznajte zašto se koriste i kada ih je dobro uzimati.
Vitamin D jedini je vitamin kojeg možemo sami sintetizirati

Znate li zašto je važan vitamin D?

Vitamin D je izrazito važan vitamin za zdravlje čovjeka. U tijelu je potreban za mineralizaciju kostiju, a vrlo često se preporučuje kod kroničnih i malignih bolesti. Djeci se daje već od rođenja jer doprinosi normalnom rastu i razvoju. Nazivamo ga sunčanim vitaminom jer sunce potiče njegovu proizvodnju. Provjerite što još vitamin D može učiniti za vaše zdravlje.

1 2 3 4 5 26 27

Newsletter
Primajte na mail besplatno savjete i obavijesti o akcijama
Klub vjernih kupaca
Učlanite se i ostvarite popust od minimalno 5% pri svakoj kupnji
Besplatno se učlani u klubSaznaj više o klubu