0 Košarica
0
Početna O nama

Online Ljekarne Prima Farmacia

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Farmacia je privatna ljekarnička ustanova u vlasništvu magistre farmacije Jele Ribičić, koja je svoje dugogodišnje iskustvo rada u farmaceutskoj struci pretočila u osnivanje i rad ove ustanove. 

Ustanova ima dvije ljekarne, jednu u Vrgorcu, a drugu u Brelima.

Osnovna djelatnost ustanove je sigurna, stalna i pravovremena opskrba lijekovima pučanstva, zdravstvenih i drugih ustanova i organizacija. Pored izdavanja lijekova na recept uz stručno savjetovanje pri primjeni, interakcijama i mogućim nuspojavama, omogućavamo izdavanje i bezreceptnih lijekova, uvoznih lijekova, ortopedskih i medicinskih pomagala te izradu magistralnih i galenskih pripravaka.

U našoj ponudi nalaze se vitaminsko-mineralni pripravci, biljni pripravci, kozmetika i dermokozmetika, proizvodi za njegu kose i vlasišta, proizvodi za sve vrste leća, proizvodi za oralnu higijenu, proizvodi za higijenu i njegu nogu, dječji program, ortopedska i medicinska pomagala....

Djelatnici Ljekarne Prima Farmacia osiguravaju da pacijenti i klijenti dobiju vrhunsku, stručnu, najkvalitetniju i najpovoljniju uslugu te se trude obogatiti ponudu s dodatnim aktivnostima prema pacijentima u svrhu očuvanja zdravlja kao što su: mjerenje šećera u krvi, mjerenje vitamina i minerala, mjerenje krvnog tlaka, razne promocije, edukacije i savjetovanja.

Kroz svoj rad Ljekarna Prima Farmacia izgradila je čvrste veze sa svojim pacijentima, koji su joj uzvratili svojim povjerenjem. Kako bi im zahvalila na tome, te kako bi ojačala kvalitetu odnosa ljekarnik i pacijent, ljekarna je korisnicima svojih usluga ponudila karticu vjernosti

Prateći tehnološki napredak i u skladu sa zakonskim propisima pokrenuli smo internet ljekarnu, čime želimo ljekarničku skrb učiniti još dostupnijom našim pacijentima, a kroz kontinuirano odobravanje različitih akcija i popusta omogućiti dodatnu korist i zadovoljstvo našim kupcima.

Cilj nam je u pozitivnom radnom okruženju koristeći nove mogućnosti i tehnološki napredak, u okviru zakonskih normi postizati najbolje rezultate na dobrobit pacijenata, korisnika naših usluga, zaposlenika i društvenog okruženja u kojem živimo. Želimo da izvrsnost u poslovanju bude naš standard.

Osnivanjem internet ljekarne smo Vam željeli omogućiti da lako pronađete preparate koji će Vam pomoći u očuvanju zdravlja i ljepote, samoliječenju te njezi kože i kose. Naši djelatnici Vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice kod izbora preparata. Možete nas kontaktirati mailom na [email protected] ili telefonom 021/674-358 svakim radnim danom od 07:00-20:00 ili subotom od 07:30-15:00.

Ako na našim stranicama ne možete pronaći određeni preparat, kontaktirajte nas i pokušat ćemo ga nabaviti.

Da bismo zadovoljili želje i potrebe naših pacijenata surađujemo sa svim farmaceutskim veletrgovinama kao i mnogim manjim dobavljačima što nam omogućava svakodnevnu nabavu lijekova i ispunjavanje svih Vaših zahtjeva.

Osnivanjem internet ljekarne koja je kreirana na suvremen način, te vrlo privlačna svojim dizajnom želja nam je osigurati novu i kvalitetniju razinu svoje usluge i omogućiti jedan novi oblik komunikacije s korisnicima svojih usluga.

Pitajte nas, tu smo za Vas!

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Farmacia
Tel: 021/674-358
E-mail: [email protected]
OIB: 55199637900
MBS: 060262421
IBAN: HR1424070001100658704
Ravnatelj: Jele Ribičić, mag. pharm

Ljekarna Prima Farmacia Vrgorac
Hrvatskih velikana 19, 21 276 Vrgorac
Tel: 021/674-358

Ljekarna Prima Farmacia Brela
Biokovska 1, 21 322
Tel: 021/618-603
Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Farmacia  upisana u registar Trgovačkog suda u Splitu pod brojem MBS: 060262421.
Temeljni kapital 20 000 kn uplaćen u cijelosti.

Newsletter
Želiš 10% popusta za 1. kupnju? Prijavi se na newsletter i dobivaš kod.
Klub vjernih kupaca
Učlanite se i ostvarite popust od minimalno 5% pri svakoj kupnji
Besplatno se učlani u klubSaznaj više o klubu

Nužni kolačići su nam potrebni kako bi stranica funkcionirala na ispravan način te kako bismo u što većoj mjeri održali sigurnosne standarde pridržavajući se svih važećih propisa.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Funkcionalni kolačići nam omogućuju da se na web servisu sačuvaju informacije koje su prethodno upisane (primjerice korisničko ime ili jezik) te da poboljšaju mogućnost pružanja bolje usluge. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.

Ova kategorija kolačića može se nazivati i tzv. kolačićima treće strane. Kolačići društvenih mreža i marketinški kolačići se koriste u svrhu reklamiranja i prilagođavanja sadržaja korisniku. Koriste se i za ograničavanje oglasa. Moramo vas obavijestiti da prilikom korištenja ove kategorije kolačića dolazi do prijenosa podataka u treće zemlje.