Početna Savjeti Ljetne crijevne infekcije: Zašto je Enterosgel najbolje rješenje?

Ljetne crijevne infekcije: Zašto je Enterosgel najbolje rješenje?

Najčešće crijevne infekcije koje se događaju u ljetnim mjesecima su poremećaj crijevne mikroflore, trovanje hranom ili pićem. Putne infekcije su vrlo neugodne i opasne za zdravlje. Enterosgel uklanja toksine i oporavlja organizma. Provjerite zašto ga trebate nositi sa sobom i ovog ljeta?...

Proljev i povraćanje spadaju u putne infekcije vrlo česte tijekom ljetnih mjeseci. Uzrokovane su najčešće trovanjem hranom i pićem ili nastaju zbog kontakta s prljavim površinama na javnim mjestima.

Ljetne infekcije su vrlo neugodne i opasne zbog moguće dehidracije. Ljetne vrućine pogoršavaju stanje a najbolji način je preduhitriti ih probioticima, redovitim pranjem ruku ili Enterosgelom koji eliminira toksine. Provjerite zašto bi ovog ljeta trebali imati Enterosgel sa sobom...

Najčešći razlozi ljetnih crijevnih infekcija

Mucnina-i-povracanje

Infektivni proljevi, povraćanje i nadutost su uzrokovane poremećajem crijevne mikroflore a nastale djelovanjem virusa i bakterija. Virusne infekcije prenose se direktnim kontaktom sa zaraženim osobama, predmetima ili kontaminiranom hranom ili pićem. Najčešće bakterijsku infekciju uzrokuje Salmonella putem zaražene hrane. Najveću opasnost od trovanja hranom predstavlja nedovoljno termički obrađena hrana, nedovoljno oprana i hrana koja nije čuvana u hladnjaku.

Simptomi virusnih i baketrijskih infekcija su povraćanje, proljev, mučnina, nadutost, grčevi, jake glavobolje, bolovi u trbuhu, osjećaj slabosti...

Tijekom ljetnih mjeseci probavne poremećaje može uzrokovati i konzumacija prehladnog pića ili loša kombinacija namirnica.

Dobro je napomenuti koliku važnost ima higijena tijekom putovanja. Nedovoljno pranje ruku i dezinfekcija nakon posjete javnih objekata gdje boravi previše ljudi oslabljuje imunitet i doprinosi razvoju raznih infekcija.

Što učiniti kod proljeva i povraćanja?

Kako-sprjeciti-dehidraciju-nakon-proljeva-i-povracanja

Ako je uzrok proljevu i povraćanju trovanje hranom potrebno je što prije uzeti Enterosgel. On će vezati toksine i pomoći ih što prije eliminirati iz organizma. Vrućina otežava problem pa je obavezno piti dosta tekućine i ne izlaziti na sunce. Preporučuje se uzeti i tekućinu s elektrolitima kako osoba ne bi dehidrirala. Najopasnije skupine su djeca, trudnice i starije osobe. Reidrato ili Biorela ORS su vrećice za nadoknadu elektrolita a za djecu je također vrlo prikladan Hipp ORS sok.

Kod poremećaja crijevne ravnoteže uzimaju se i probiotici koji mikrofloru vraćaju u ravnotežu. Potrebno je ograničiti unos određene hrane i pića. Banane, juha nezačinjena riža su najbolji prokušani stari recept za brži oporavak. Ne smiju se uzimati kava, alkohol, jako začinjena jela...

Ako osoba ima temperaturu i jaku slabost i glavobolju potrebno je potražiti i liječničku pomoć. Najveći oprez trebaju imati djeca, kronični bolesnici i starije osobe.

Što je Enterosgel i kako djeluje?

Sto-je-Enterosgel-i-kako-djeluje-?

Enterosgel je medicinski proizvod vrlo djelotvoran kod crijevnih infekcija. Gel na sebe veže sve toksine koje izbacuje van te doprinosi što bržem oporavku crijevne mikroflore. Enterosgel gel djeluje tako što:

  • Štiti crijevnu i želučanu sluznicu od oštećenja
  • Ubrzava njen oporavak i obnovu
  • Pomaže u obnovi crijevne mikroflore
  • Potpuno je siguran za djecu i trudnice.

Enterosgel preporučujemo kod sljedećih stanja:

Kako uzimati Enterosgel?

Doziranje-Enterosgela

Enterosgel dolazi u dva oblika: u tubi ili u praktičnim vrećicama. Uzima se 1 do 2 sata prije ili nakon obroka te uzimanja lijekova. Nakon uzimanja gela potrebno je uzeti dovoljnu količinu vode, 100 do 200 ml.

Preporučena dnevna doza za odrasle i djecu iznad 15 godina je 15 do 22 grama gela a za mlađu djecu pola doze, ovisno o godinama. Enterosgel mogu uzimati djeca starija od 1 godine, trudnice i dojilje.

Enterosgel ne sadrži šećere, masti, gluten, zaslađivače, konzervanse, boje...

Uz Enterosgel krenite na put bezbrižno

Komentari

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Drugi su komentirali…
Nema komentara. Budi prvi!