Početna Događanja Pravila nagradnog natječaja -Vichy Mineral 89 Booster

Pravila nagradnog natječaja -Vichy Mineral 89 Booster

Vichy Mineral 89 dnevni booster za snažniju i puniju kožu sadrži 89% mineralizirane vode i hijaluronsku kiselinu. Mineral 89 jača funkciju kože i kožnu barijeru, štiti kožu od vanjskih utjecaja; zagađenja, vjetra, stresa i umora. Poboljšava hidrataciju, tonus i blistavost kože a ona postaje punija i zdravog sjaja.

Nagradni natječaj: Vichy Mineral 89 Booster 75 ml

 

Članak 1: ORGANIZATOR

 

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Ljekarne Prima Farmacia, Hrvatskih velikana 19, Vrgorac u daljnjem tekstu: Organizator.

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

 

Nagradni natječaj Vichy Mineral 89 Booster provodi se u svrhu promocije Vichy proizvoda i Organizatora, na teritoriju Republike Hrvatske. Nagradni natječaj traje od 22.06. do 29.06. do 23:59 h

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE

 

Promotivni materijali bit će dostupni na Facebook stranici Prima Farmacia - Online ljekarna.

Članak 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

 

Nagrada je 1x Vichy Mineral 89 Booster 75 ml. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu. Dobitnik prihvaća uvjete natječaja i obveze koje iz njega proizlaze.

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA

 

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, korisnici društvene mreže Facebook, osim radnika Organizatora i članova žirija kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

 

U periodu trajanja natječaja zadatak korisnika bit će da u komentaru ispod objave napišu koji im je omiljeni Vichy proizvod i zašto.

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA

 

Izbor dobitnika vrši tročlani žiri koji čine zaposlenici Organizatora. Žiri će odabrati 1 najkretivniji odgovor i nagraditi ga s 1 Vichy Mineral 89 Boosterom od 75 ml, kako je navedeno u članku 4 iznad. Ukupno će organizator podijeliti 1 nagradu. Ime dobitnika bit će objavljeno na Facebook stranici Prima Farmacia - Online ljekarna u okviru objave, a najkasnije 48 sati od završetka natječaja.

ČLANAK 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

 

Dobitnik će biti pozvan da u roku tri dana u inbox Facebook stranice dostavi podatke za dostavu nagrade. Nagrada će biti poslana GLS kurirskom službom. Rok za dostavu nagrade je 7 dana od dana kada je dobitnik poslao adresu. Za više informacija o načinu na koji Organizator obrađuje osobne podatke, pogledajte odjeljak „Osobni podaci“ ispod.

ČLANAK 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

 

Dobitnici nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

ČLANAK 10: POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

 

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo na nagradu. Organizator ne snosi odgovornost ako nagrada ne bi mogla biti isporučena dobitniku, uslijed razloga koji su van njegovog utjecaja. Organizator pridržava pravo da iz natječaja ukloni i diskvalificira sav uvredljiv i neprimjeren sadržaj po vlastitoj procjeni.

ČLANAK 11: PUBLICITET

 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovo ime, lik, fotografija i podijeljeno iskustvo mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom, video materijalu i društvenim mrežama, bez ikakvih ograničenja.

ČLANAK 12: OSOBNI PODACI

 

Voditelj obrade osobnih podataka koje sudionici dostave tijekom nagradnog natječaja je Organizator.

Osobne podatke koje sudionik dostavi Organizatoru sukladno članku 8, Organizator će obrađivati isključivo u svrhu odabira dobitnika i nakon toga, slanja nagrada dobitnicima, i to sukladno ovim Pravilima natječaja.

Nakon odabira dobitnika, Organizator će izbrisati osobne podatke sudionika koji nisu odabrani kao dobitnici. Isto tako, Organizator će, nakon slanja nagrada dobitnicima, a najkasnije u roku od 3 mjeseca od dana pisanog dokaza o prijemu nagrade, izbrisati i osobne podatke dobitnika, osim ako su se prijavili za prijem newsletter-a. U tom slučaju, podatke sudionika Organizator će izbrisati nakon 3 uzastopne godine odsustva sudionikove reakcije na bilo koji od poslanih newsletter-a.

Dostavljanje osobnih podataka je dobrovoljno. Osobni podaci sudionika bit će obrađivani isključivo sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka, u svrhu naznačenu iznad i u mjeri i za vrijeme koje je neophodno. Dobitnici u svakom trenutku mogu zatražiti da im se omogući uvid u njihove osobne podatke, kao i njihovu dopunu, ispravak i brisanje, slanjem zahtjeva za ostvarenje bilo kojih od ovih prava na e-mail adresu info@ljekarne-prima-farmacia.hr. Na istu adresu se sudionici mogu obratiti Organizatoru ukoliko imaju bilo koje pitanje u vezi obrade osobnih podataka.

ČLANAK 13: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

 

Maloljetnici sa navršenih 16, imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski, odnosno starateljski odnos.

ČLANAK 14: POREZI

 

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

ČLANAK 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

 

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene stranice natječaja.

 

 

Komentari (3)

Vaša ocjena

Vaš email koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Drugi su komentirali…
Valentina Grgos - 09. 2019.
Moj najdraži proizvod je Vichy Aqualia Thermal. Dugo sam tragala za dobrom kremom. Ovaj proizvod me oduševio,toliko čaroban i mirisan. Najviše sam iznenađena rezultatima i moje lice je prepoznalo tu kvalitetu. Moje lice više nije suho,a ja sretna kao nitko.. preporuka svakome i sve pohvale Vichy- u..😘🤗🍀
Ana Režić - 07. 2019.
Moj najdrazi Vichy proizvod je krema spf 50 za zaštitu od suncu.Posto imam masnije,problematicno lice,obavezmo koristim po 4 -5 puta kremu pogotovo kad sam na moru,sunce.Jako sam odusevljena ovom kremicom.Mojoj koži pruza sve sto joj treba,masnog sjaja vise nema,moji miteseri su sve manji,i manji a ja zahvalna sto sam konacno nasla za sebe kremu pravu 👌❤
Tanja Šop - 06. 2019.
Vuchy deodorant mineral u spreju je moj najdraži odabir. Bez njega ne prolazi dan, i jednostavno obožavam ga. Hval Vichi